Belram: kabels & connectoren voor audio, video, glasvezel en industrie

Belram is sinds 1964 de belangrijkste distributeur in België en Luxemburg van connectoren, kabels, verbindingssystemen en accessoires voor professionele audio-, video-, licht-, stroom-, controle- en datatoepassingen.1

Wij verdelen premium merken, zoals Neutrik, Belden, Sommer Cable, Harting, Schill, Syntax, Phase3, NTi Audio, REAN, Purelink, Luxi Electronics, BlueBell, Ceep, BoXo, EXFO, Platinum Tools, Titanex, BTX, Keraf, PCE, Nichiban.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

 

Het Belram Team -  [email protected]

 

1 Geselecteerde producten zijn ook beschikbaar voor distributie in andere landen.

Onze merken

neutrik-tr-round

Neutrik® is de toonaangevende leverancier van professionele entertainmentconnectoren zoals audio-, video-, glasvezel- en industriële connectoren en interconnectiesystemen.

beldenblauw logo

Belden biedt duizenden draad- en kabelproducten voor analoge en digitale audio, digitale video (HD-SDI, 3G-SDI), data (CAT5, CAT6/6A, CAT7), optische vezels en andere industriële bekabelingsoplossingen.

logo-ommerkabel

Fabrikant en specialist voor professionele kabel- en verbindingstechnologie, met name in de audio-, video-, studio- en mediatechniek.

NTi-Audio-Logo

NTi Audio AG is een toonaangevende fabrikant van test- en meetoplossingen voor akoestische, audio- en vibratietoepassingen.

schill_180

Schill kabeltrommels zijn de oplossing voor veel verschillende eisen, om het werk in het huishouden, het handwerk, in de industrie, bij televisie- en radio-omroepen of ook bij evenementen aanzienlijk te vergemakkelijken.

bluebellcomms logo

Bluebell Opticom ontwerpt en produceert hoogwaardige glasvezeltransmissieapparatuur voor de broadcast-, telecommunicatie- en satellietindustrieën.

Harting-logo

Harting biedt hoogwaardige connectiviteit voor industriële automatisering en producttechnologie. Hun lijn bestaat uit connectoren voor elektrische en elektronische toepassingen, voor een breed scala aan industriële, omroep- en entertainmentmarkten.

purelink_180

Of het nu voor professioneel of privégebruik is, digitale connectiviteitssystemen Purelink biedt altijd een perfecte oplossing voor individuele projecten. Purelink staat voor hoogwaardige materialen en zet nieuwe maatstaven op het gebied van betrouwbaarheid en prestaties, zowel voor bedrijven als eindgebruikers.

syntax-200

Fabrikant en specialist op het gebied van professionele kabel- en connectortechniek, met name in de audio-, video-, studio- en mediatechniek.

Luxi Electronics logo

Het merk LUXI Electronics uit Californië is een van de meest succesvolle schieters in de industrie. Vooral de innovatieve en gepatenteerde Presenter™ producten hebben een nieuwe standaard gezet op het gebied van media-installaties.

fase_3

Phase3 is gespecialiseerd in connectoren, 100% geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, specifiek voor de stroomdistributie en de entertainment- en evenementenindustrie.

BoXo logo

BoXo biedt compacte systeembehuizingen voor het op maat samenstellen van podiumboxen, adapters, powerboxen en nog veel meer.

inneos_logo

Inneos bedenkt verbindingstechnologieën voor 4K en 8K om klanten in staat te stellen baanbrekende band- en afstandsuitdagingen aan te gaan en nieuwe kansen te benutten zodra deze zich voordoen.

Logo Keraf

KERAF is een service- en kwaliteitsgerichte organisatie, die sinds haar oprichting hoogwaardige elektrotechnische rubberartikelen ontwerpt en produceert.

Nichiban-logo

Nichiban heeft "het creëren van nuttige producten die een comfortabel leven ondersteunen" tot zijn doel gemaakt, door het ontwikkelen van toonaangevende technologieën op het gebied van kleefstoffen en hechting op de schouders van het erfgoed van het bedrijf in een breed scala van gebieden.

Optronica_logo_met_round-zwart

Terwijl we de grenzen van de technologie verleggen en snellere en betere netwerkinfrastructuur eisen, loopt Optronics voorop, verleggen we grenzen en houden we onze klanten voor op de trend. Ze leveren wereldwijd innovatieve glasvezel- en koperoplossingen.

platinagereedschappen-180

Platinum Tools, opgericht in 1997, is ontstaan vanuit een zeer eenvoudig doel: het ontwikkelen en verkrijgen van de best mogelijke oplossingen voor het voorbereiden, installeren en handmatig afsluiten van draad en kabel.

rean_logo-lg

REAN is een serie professionele audioconnectoren van Neutrik AG. Ze bieden een betrouwbaar alternatief voor kostengevoelige toepassingen.

titanex

TITANEX® -kabels worden beschouwd als de beste, met hun flexibiliteit en ongeëvenaarde weerstand en worden voornamelijk gebruikt in de film- en theaterproductie, in industriële omgevingen, in openbare werken, in gebouwen, in berg- en waterrijke omgevingen en in de ijzer- en staalindustrie.

PCEBannerLogo-verkleisterd

PCE is een fabrikant van industriële CEE-stekkers en contactdozen en verdeelkasten volgens het principe van ontwikkeling, productie en verkoop van zeer hoogwaardige industriële connectoren.

Team

Bruno Bosquet

ALGEMENE ORGANISATIE

[email protected]

Carine Boelen

BOEKHOUDING & FINANCIËN

[email protected]

Steven Vreven

PRO-SALES & PROJECTONDERSTEUNING

[email protected]

Luc Van Hecke

HIFI VERKOOP, NL + FR

[email protected]

Loren Hulst

INKOOP & KLANTENSERVICE

[email protected]

Pieter De Kimpe

BESTELLINGEN & KLANTENSERVICE

[email protected]

Kevin Crombe

DE KLANTENSERVICE & HET

[email protected]

Thomas Pondant

WEB/MARKETING

[email protected]

Husen Kajkus...

WAREHOUSE

[email protected]

Paul Zveny

DRUKKE EIGENE EIGENAAR

[email protected]

JURIDISCHE EN BANCAIRE INFORMATIE

JURIDISCH

BTW nr.BE0447.149.149.511

HRC/RCB: 557.877
RSZ/ONSS: 067/1245893-21

BANK

Bank Van Breda
Tervurenlaan 26
1150 Brussel
N°: 645-5620107-59

IBANBE84 6455 6201 0759
BIC/SWIFTJVBABE22